tisdag 26 augusti 2008

Race me clean

I septembernumret av Radio Control Car Action gör tidningen en intervju med amerikanen Jared Tebo. En av världens bästa miniracingförare inom buggy, kanske den bästa. I intervjun droppar han lite coola citat som man själv kan börja slänga sig med på klubben för att framstå som lite bättre än vad man faktiskt är. Vad sägs om ”Race me clean” eller ” I look at qualifying as one part and the Main event as another”. Tebo presenterar också sin O’Donnell Z01B nitrobuggy och ger lite tips på inställningar för just buggy. Men som med de flesta utländska tidningar är den ganska dyr att köpa, så har man inte lust att lägga ut 89 kronor på blaskan kan man surfa in på följande adresser och få ett antal intervjuer gratis.

oOple.com intervjuade honom på 2007 års IFMAR off road world championship och den intervjun kan läsas HÄR.

På Youtube.com kan man hitta den här intervjun.

På neobuggy.net har de en tråd som heter fråga Tebo och den finns HÄR.

Jared Tebo och Atsushi Hara kör några riktigt snabba varv på VM-banan 2007. Tebo blev senare världsmästare i 4wd med sin B44:a och Hara kom på en 6-plats med sin HB D4.

Den här videon är mest rolig för den visar att även en världsmästare kan ha en dålig dag.

Jared Tebo har också en egen hemsida men han är väldigt dålig på att uppdatera den, men om du är intresserad finns den HÄR.

Inga kommentarer: