lördag 21 maj 2011

Warm Up Worlds II

Arrangörerna av Warm Up Worlds har mycket förmånligt fixat både video- och text-stream. Gå in på deras hemsida som finns HÄR och tryck på LIVE. Det är begränsat vad man ser av banan, men bättre än ingenting. Och gratis! Dessutom är arrangörerna snabba med att skriva ut resultaten.

Bästa svensk inför finalerna är David Ronnefalk, som kört in på en sjundeplacering. Med tanke på att det är 2WD, vilket inte varit Davids starkaste gren, är det grymt bra. Man kan alltid hoppas att han nu blivit lika bra i 2WD som i 4WD. I finalen kör han mot en massa stora namn, som Jared Tebo (1), Darren Bloomfield (2), Ryan Maifield (3), Mike Truhe (4), Ryan Cavalieri (5), Lee Martin (6), Neil Cragg (8), Brent Thielke (9) och Jörn Neumann (10). Andra svenskar som gjort bra ifrån sig är Otto Ausfelt (16) och Oskar Levin (19). Svenskarna har farten, nu är det bara hoppas att de håller ihop i sina respektive finaler.

Tebo ser ut att vara stark och TQ:ar som vanligt. Har dock haft lite varierande resultat i de olika kvalen. Nu får vi se om han kan hålla ihop sin körning under de tre finalerna.

Och till sist; jag önskar att man hade kopplat ljudet på stream:en direkt till speakern, så att man hörde honom bättre. Då skulle det vara en nästa perfekt video-stream.

Inga kommentarer: