söndag 28 september 2008

HB är det nya svarta

Bilden är hämtad från HPI Racing Europe. HÄR finns mer info om Cyclone D2.

Efter Atsushi Haras världsmästartitel förra helgen i 1:8 nitrobuggy med HB D8 får man nog lov att säga att Hot Bodies är hetare än hetast inom miniracing. De har lyckats knyta till sig några av världens snabbaste och coolaste förare. Förutom Atsushi Hara har de bland annat Marc Rheinard på 1:12 Track. På elbuggy sidan har de inte lyckats bärga några stora medaljer ännu men med de bilar de erbjuder borde det inte vara långt ifrån innan Hara har en stor vinst där också.

Inom elbuggy har de idag en 4WD vid namn Cyclone D4 World Championship Edition. Det är en bil som i mina ögon ser riktigt läcker ut. På senaste VM:et i Japan 2007 körde Atsushi Hara in på en sjätteplast med en HB D4 och Hayato Matsuzaki knep åttondeplatsen med bilen. På HB:s hemsida ges en fyllig beskrivning av bilen.

På 2WD sidan har de en bil som går under namnet Cyclone D2. Tittar man på bilder som finns tillgängliga på nätet så finns det många intressanta lösningar på en biltyp som typ set likadan ut de senaste tjugo åren.

HB skapar ett visst ha begär!

7 kommentarer:

TommO sa...

Inte omöjligt att jag rattar en Cyclone D4 till sommaren.
Touringbilen är grymt bra iaf.

Kris sa...

Det hade varit roligt med lite nya märken på buggybanorna nästa sommar. Skall du inte köra en Cyclone D2 också?

TommO sa...

2wd har jag noll intresse av att köra på dirt efter att ha provat 4WD i Falun

Kris sa...

2WD och dirt är ju grejen Tommy…

Förstår ditt val. Såg ju din 4WD-körning i Falun och var väldigt imponerad! Speciellt med tanke på hur många acc du kört med den bilen innan tävlingen.

Funderar själv på 4WD (dock i kombination med 2WD). Det verkar ju onekligen väldigt roligt.

Robin sa...

Jag är också riktigt sugen på D2an. Någon som vet var jag kan få tag på den?

Kris sa...

D2 har inte riktigt kommit till affärerna ännu.

Cargel Racing är en officiellshop för hpi-racing. Kanske kan kolla med dem. Annars kanske följande adresser kan vara till hjälp:

http://www.mirageracing.com

http://www.northtq.com

Tommy vet du något?

Kris sa...

Cargel Racing i Stockholm tar in HB. De har inget upplagt på deras hemsida (http://www.cargel.se), men kontakta dem så tar de hem.