lördag 7 mars 2009

Vinterträning IX

Mats Angseryd i mekartagen under fredagens träning på "Stubben".

Niclas Månsson står för helgens banbygge på ”Stubben” och som det bör när han varit i farten är det svårt, svårt, svårt. Var nere och körde igår fredags och även de mer erfarna förarna small titt som tätt. Hoppen var ovanligt svåra att klara och att få in en rytm på banan var få förunnat. Svårkört kändes denna fredag som ett ”understatement”.

Mats Angseryd dök också upp denna fredagskväll och rastade sin RB5:a. Han har skaffat sig en blogg med namnet Mattes RC där han kommer att skriva racerapporter från sina race. Första rapporten är redan ute. Till sommaren blir det 1:8 buggyrace vi kommer kunna följa där. Roligt!

För egen del blir det ingen mer träning innan den organiserade träningen i tävlingsformat som klubben ordnar den 21 mars. Redan nu är en del riktigt namnkunniga buggyförare anmälda. Vad sägs om Niclas Månsson, Ronny Gutå, Lars Jonsson, Robert Gustafsson, PerErik Nordman med flera. En del av dessa förare kör ju bara 1:8 på sommaren så det skall bli roligt att se dem "tävla" på ”Stubben”. Jag tippar på att detta kan bli inomhussäsongens riktigt stora händelse inom 1:10 OR 2WD. Så ni som inte anmält er; gör det!

Inga kommentarer: