torsdag 10 december 2009

Jag har varit 'off road'

Fick en kommentar av Thomas Pettersson här på bloggen för ett par månader sedan (läs inlägg nedan). Tack! Bloggen är inte glömd Thomas men jobb, familj och flytt har fram till nu verkligen tagit all tid. Har inte haft en sekund över och har det fortfarande så. Men RCbuggy:n kommer jag inte släppa utan planerar nu som bäst vad jag vill få ut av denna hobby. Jag har varit borta från tävlingarna men jag har följt dem på internet och jag kan bara säga, det har varit trist att inte ha kunnat vara med och tävla.

Inför flytten från Stockholm i slutet av juli i år. Alla mina rc-prylar samlade på en plats, det mesta står fortfarande så här i vår nya lägenhet i Lund, men snart, snart.

Det har varit trist att inte kunnat vara med mer under sommaren 2009. RM i Trelleborg hade jag verkligen sett framemot men missade det helt eftersom jag då stod och målade om i lägenheten. Men jag är mycket imponerad av de resultat som kom därifrån. Vad jag har förstått kommer många av 1:8 killarna att köra 1:10 under sommaren 2010 och det kommer bli grymt roligt att följa detta. Där är verkligen många internationellt duktiga förare inom 1:8 som kan höja tävlingarna inom 1:10. EM nere i Spanien var ju också en höjdare att få läsa och riktigt roligt att så många Svenskar presterade så bra. Några år till och vi är på pallen. VM var däremot en katastrof. Jag förstår inte att man från ansvarigt håll tog i beräkning att vi just i somras var inne i en av de värsta kriserna i ekonomin på länge. Man borde ha agerat fort och flyttat VM:et till Europa eller USA. Som det blev nu känns det som om EM:et var årets VM.

Jag har passat på att uppdaterat sidan. Tagit bort en del blogg-länkar som inte längre ledde någon stans. Race-kalendern är också borta men kommer att komma i nu tappning så småningom beroende på vad jag satsar på.

Och till sist. Jag måste bytta klubb ny när jag flyttat, kan inte vara med i en Stockholmsklubb när man bor i Skåne. Har tidigare kört för Staffanstorp HS men de har inte direkt någon buggybana (men däremot många bra buggyförare). Har gjort en liten omröstning här bredvidd eftersom jag behöver lite hjälp. Vilken klubb tycker du att jag skall vara med i?